Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Pellet 4U – Η εταιρεία

Το Pellet 4U είναι προϊόν της SAMKOV INVEST που ιδρύθηκε το 2014 χάρη σε μια ομάδα Ιταλών επενδυτών που κατέχουν το 100% της εταιρείας η οποία λειτουργεί εδώ και χρόνια στον τομέα της θερμικής άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Samkov Invest ασχολείται κυρίως με την επεξεργασία ξυλείας από κωνοφόρα δέντρα και σεβόμενη πάντα το περιβάλλον δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην αναγέννηση των δασών από τα οποία βρίσκει την απαραίτητη πρώτη ύλη.

Οι ιδιόκτητες κτιριακές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Samokov σε μια έκταση περίπου 50.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 6.000 τ.μ. των κτιριακών εγκαταστάσεων λειτουργούν  για αποθήκευση τσιπ και πέλλετ, ενώ  25.000 τ.μ.  λειτουργούν για αποθήκευση  των απαραίτητων πρώτων υλών.

Η υπερσύγχρονη μονάδα  παραγωγής Pellet που διαθέτουμε έχει δυναμικότητα  παραγωγής 70 τόνων πέλλετ ημερησίως, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της ημερήσιας παραγωγής  έως  τους 140 τόνους.

Για να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και προιόντα υψηλής ποιότητας, δημιουργήσαμε στο εσωτερικό του εργοστασίου παραγωγής ένα εργαστήριο υψηλής ακριβείας .

Το εργαστήρι ελέγχου και επιβεβαίωσης της ποιότητας διαθέτει ότι πιο σύγχρονο από εξοπλισμό απαιτείται, έτσι ώστε με την συνεχή παρακολούθηση που πραγματοποιούμε να εγγυόμαστε υπεύθυνα για την υψηλή ποιότητα των Pellet σε όλη την διάρκεια παραγωγής έως και την τελική συσκευασία.

 

Αποστολή της Pellet 4U είναι, μέσω των ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων της να δώσει την απαραίτητη ζεστασιά στην οικονομία.

azienda01
azienda03
azienda04
azienda_v03